U petak, 21. travnja 2023. godine, u Atriju Veleučilišta u Karlovcu s početkom u 10:00 sati,
Veleučilište u Karlovcu kao nositelj projekta, organizira Regionalnu konferenciju projekta “Istraživanje i razvoj specijaliziranih multirotornih bespilotnih letjelica”, koja se održava u okviru provedbe projekta “Istraživanje i razvoj specijaliziranih multirotornih bespilotnih letjelica”, broj ugovora: KK.01.1.1.04.0092, sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.


Tema regionalne konferencije je razmjena stečenih znanja i iskustva vezanih uz pripremu i provedbu projekta, razmjena stečenih znanja i iskustva vezanih uz istraživanje i razvoj multirotornih bespilotnih letjelica te prezentacija objavljenih znanstvenih radova.
„Istraživanje i razvoj specijaliziranih multirotornih bespilotnih letjelica“ je projekt koji Veleučilište u Karlovcu zajedno s projektnim partnerom Fakultetom strojarstva i brodogradnje Zagreb provodi kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.


Projekt je 85% sufinanciran EU sredstvima te 15% sredstvima prijavitelja i partnera. Ukupna vrijednost projekta iznosi 842.024,13 EUR od čega bespovratna sredstava iznose 702.160,41 EUR dok sredstva prijavitelja i partnera iznose 127.150,81 EUR.
Razdoblje provedbe je 43 mjeseca, a projekt se provodi na području Karlovačke županije i Grada Zagreba.

 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

EU FLAG operat fondovi

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Za više informacija o EU fondovima na: www.strukturnifondovi.hr.

Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Veleučilišta u Karlovcu.